MELANHOLIJA V HUMAN DESIGN KARTI

Verjetno si se že kdaj srečal-a z melanholijo, morda pa je to celo tvoja zelo dobra znanka.

Ne glede na to, kako pogosto in intenzivno doživljaš melanholijo, ti bo današnji zapis zagotovo prišel prav, saj pojasni marsikaj in ima tudi nekaj praktičnih napotkov za melanholična obdobja 

Naša Human design karta je prava zakladnica informacij, zato seveda ni presenečenje, da z nje lahko razberemo tudi, če smo nagnjeni k melanholiji in v kolikšni meri.

Večji delež, ko imamo Individualnega omrežja (to je eno izmed treh glavnih energijskih omrežij našega ustroja; drugi dve sta še Plemensko in Kolektivno) in bolj, kot je ta energija dominanta v našem ustroju (sploh, če jo imamo v vratih našega Inkarnacijskega križa: naše zavestno in nezavedno Sonce ter naša zavestna in nezavedna Zemlja), večji potencial imamo za melanholijo.

V spodnjih slikah je dodatna razlaga melanholije v naši HD karti in kako se lahko v njej podpremo, če je v naši HD karti (močno) zastopano individualno omrežje.

Seveda so te razlage posplošene in je za bolj natančno "diagnostiko" potrebna analiza posameznikove HD karte. O teh tematikah se pogovarjamo tudi na HD readingu, sploh, kadar ima oseba veliko oz. dominantne individualne energije v svojem ustroju.

Možen pa je tudi
Human design intuitivni posvet, kjer pogledava v neko specifično področje (npr. potencial za melanholijo) in ti glede tega predam jasnosti ter napotke.

Spodbujam te, da na značilnosti svoje HD karte gledaš s perspektive opolnomočenja, tudi na tiste manj zaželene aspekte, kot je melanholija. Le tako lahko izkoristiš poln potencial svojih lastnosti - melanholija je ravno ena tistih skrivnih orodij, ki nosi veliko transformativno in kreativno moč.

Na karto je tudi vedno treba gledati celostno, saj se vse energije in lastnosti med sabo harmonizirajo ter podpirajo druga drugo.

Kadar se fiksiramo le na en aspekt svoje karte (po možnosti tistega, ki nam ni všeč ali pa je priročen izgovor zakaj nečesa ne zmoremo), je to znak, da na HD karto gledamo fragmentirano in iz miselnosti žrtve in v njej iščemo predvsem "dokaze" za svojo ujetost ter omejitve.

Trenutno smo v času tranzita Sonca v vratih 60 in tudi Plutona v vratih 60, ki je ravno takšne vrste energija, da nas ali osvobaja iz omejitev ali pa omejuje, odvisno od naših prepričanj.

Sončev tranzit bo trajal do 22.1., Plutonov pa celo leto, kar pomeni, da smo ravno zdaj močno spodbujeni (celo izzvani), da iskreno in s sočutjem pogledamo, kje se sami omejujemo v življenju, ter da namesto svojim omejitvam in strahovom, zaupamo v svojo moč in pogum, v svojo Dušo in v svoje darove, ki jih ni malo 💛

Se šele spoznavaš s Human designom, pa ne veš kje začeti?

Ali pa že poznaš to orodje, a zaradi njegove kompleksnosti ne veš, kaj vse je treba vedeti za interpretacijo tvoje HD karte?

Prvi slovenski priročnik za branje Human design karte ima osnovne elemente karte:

  • zbrane na enem mestu

  • pregledne in jasno razložene (tekstovno in slikovno)

  • predstavljene na način, ki omogoča takojšnjo uporabo v praksi

ZAGOTOVI SI SVOJ BREZPLAČNI DIGITALNI IZVOD

Next
Next

HUMAN DESIGN TIPI IN NJIHOVA VLOGA V K0LEKTIVIH & ORGANIZACIJAH