Ko se osvobodim omejujočih prepričanj, osvobodim svojo energijo.

Ali veš, da so omejujoča prepričanja svojevrstni energijski vampirji? 🧛‍♂‍

Vzdrževanje škodljivih vzorcev razmišljanja in delovanje pod njihovim vplivom namreč porabi ogromno energije.

Recimo, če si prepričan-a, da te svet ogroža, si ves čas na preži in samo čakaš, kdaj bo od kje kaj priletelo in boš moral-a "bežati" ali pa se "boriti" za svoj prav (svoje "preživetje"). Vpletaš se v nepomembne besedne boje, želiš imeti vse in vsakogar pod kontrolo, kompliciraš pri vsaki malenkosti (perfekcioniraš), si nezaupljiv-a do ljudi in situacij (samo čakaš, kdaj bodo "razkrinkali" tvojo nesposobnost)..

Že to eno škodljivo prepričanje, pobere velik del tvoje dnevne zaloge energije, ki je potem zmanjka za tisto, kar želiš ustvariti.

markus-spiske-sFydXGrt5OA-unsplash.jpg

KAKO TI GRE ZALIVANJE VRTA ŽIVLJENJA?

Izgubljanje energije si lahko predstavljaš kot cev za zalivanje, ki je preluknjana na večih mestih. Ko želiš zaliti vrt, odpreš vodo in čakaš, da priteče skozi cev. Vendar pa, ker je na cevi toliko lukenj, skozi katere uhaja voda, priteče iz nje le majhen curek. Kljub temu, da imaš odprto vodo do konca, do vrta pride zelo malo te vode. Vsak dan se trudiš in za zalivanje porabiš ogromno časa in veliko več vode, kot je potrebno, a na vrtu se to bolj malo pozna.

Voda je tvoja energija. Luknje na cevi so tvoji nezavedni miselni vzorci, tvoja omejujoča prepričanja. Vrt pa je tvoje življenje in tvoje kreacije.

Ogromno naše energije gre v nič, ko trmasto vztrajamo v idejah in prepričanjih, ki nas ne podpirajo. Mnogih se niti ne zavedamo, zavedamo pa se svoje izčrpanosti in frustracije z življenjem, ki kar noče iti tako, kot si želimo.

Kako to spremeniti?

Tako, da se ukvarjamo s svojimi vsebinami, se soočimo s svojimi omejujočimi prepričanji in jih pričnemo spreminjati (seveda, na sebi prijazen način) v taka, ki nas dejansko podpirajo.

Posledično teče voda po cevi do vrta nemoteno in točno tja, kamor mi želimo. Vrt zalivamo z veliko manj truda in porabljene vode. Vrtnine pa uspevajo na polno.

Tako bi moralo biti v našem življenju. Energija, ki jo imamo, ni ustvarjena za to, da se izgublja v omrežju naših omejujočih prepričanj. Imamo jo za drug namen. Za svoj namen. Za svoje poslanstvo.

Ko se osvobajamo enega omejujočega prepričanja za drugim, si naše telo oddahne in naša duša izvede "happy dance" :)

In sprosti se energija. Za nas in naše srčne kreacije.

LAHKO ti pomagam pri osvobajanju OD OMEJUJOČIH PREPRIČANJ

V programu ZAVESTNA PRISOTNOST postavljamo temelje za osvobajanje od omejujočim prepričanj. Učimo se namreč zavedanja in prepoznavanja miselnih vzorcev, ki vlečejo “niti iz ozadja” in sabotirajo ves naš trud za srečno in uspešno življenje. Zavedanje je osnova za kakršno koli trajno spremembo. Veščine, ki jih osvojiš tekom programa, ostanejo tvoje doživljenjsko orodje za prepoznavanje in tudi osvobajanje od omejujočih prepričanj.

Globlje v samo spreminjanje omejujočih prepričanj pa gremo na individualnem intuitivnem coachingu. Tam poiščemo stare zgodbe, ki so vzrok za naše težave in jih spreminjamo v nove na umskem in energijskem nivoju.

Previous
Previous

Pozitivna miselnost, ki zares deluje

Next
Next

Moje misli lahko delujejo zame, ne proti meni